TJÄNSTER

Valkommen-PBAB-01Rådgivning – konsulttjänster

Vi erbjuder konsultation inom generationsplanering, överlåtelser, ekonomiska effekter, budgetplanering, digitaladministration, skatterådgivning med deklarationer, starthjälp i olika programvaror, samt koncernstrukturer.

Redovisning

PBAB-redovisning&revision-round-006PBAB är en auktoriserad redovisningsbyrå. Det innebär att vi kvalitetssäkras var 5 år av vår branschorganisation FAR. Vi har också rutiner och riktlinjer för intern kvalitetssäkring, allt för att Ni som kund ska få den bästa produkten inom redovisning.
Bokföring är ett måste för alla företagare och entreprenörer. Vi brinner för den tjänsten och kan därmed erbjuda traditionella bokföringstjänster, samt automatiserade bokföringstjänster för dig som företagare. Därmed kan du ägna mer av din tid åt att utveckla ditt företag.

battre-bokforing-logoBokföring
Reskontror
Scanning
Attest
E-fakturor

Revision

Revision är en lagreglerad tjänst. En revision skapar trygghet och säkerhet för alla intressenter till ett företag. Intressenter kan vara allt ifrån anställda till leverantörer och kunder. Nyttan av en revision finns både för större  och mindre bolag. Revisionsberättelsen är en bekräftelse på revisorns granskning av bolagets årsredovisning. Från 1 november 2010 uppstod något som kallas frivillig revision för de aktiebolag som inte överstiger mer än två av följande värden: 1,5 mkr i balansomslutning, 3 mkr i nettoomsättning, 3 anställda. Dessa bolag kan alltså välja att inte ha en godkänd eller auktoriserad revisor. Övriga aktiebolag har kravet att ha en revisor registrerad.

PBAB erbjuder revisionstjänster hos vår godkände revisor Carina Hedrum.

Bolagsbildning – Starta eget företag

Varannan svensk kan tänka sig att bli entreprenör, enligt Tillväxtverket.  70% av alla svenskar mellan 18-40 år kan tänka sig att bli entreprenörer. Vad är viktigt? Affärsidé, namn, val av bolagsform, affärsplan, bokföringsmetoder och möjliga skatteeffekter. PBAB är stolta över att kunna stå både för rådgivande inspiration och kunskap för att starta företag.  Vi erbjuder PBAB VIDEO, inspirationsfilmer och rådgivning i samband med din bolagsstart.

Utbildning

PBAB-redovisning&revision-round-003PBAB ser kundernas behov. Framtidens bokföring blir mer och mer utvecklad mot molntjänster, automatisering och scanning. Många kunder önskar utbildning innan de klarar att göra jobbet i molnbaserade tjänster från leverantörer som t.ex. Speedledger, Fortnox, Visma och Hogia. Om kunden saknar tillräckliga kunskaper i bokföring och programmens uppbyggnad kan fel ackumuleras, vilket kan ge ett merarbete vid bokslut.  Samarbetet i molnet kan därför ge en vinst för båda parterna.

 

 

2016-foretagsplatsen