PBAB är en redovisning och revisionsbyrå som har varit delaktig i utvecklingen av företag i 50 år. Våra kunder är entreprenörer som brinner för sitt företag och vill hitta en bra balans i livet. De kunskaper vi har samlat på oss, har gjort oss till specialister på redovisning, revision och rådgivning.

Vi vill förenkla

Vi vill förenkla, “redovisa vägen” och hjälpa våra kunder att växa. Vi vill skapa en ekonomisk trygghet för våra kunder. PBAB är ett entreprenörsägt bolag som har gått genom två generationer. Vi vet hur stressigt och känslomässigt det kan vara att driva ett företag och att som entreprenör hantera nya regler, nya förhållanden på marknaden och förutsättningar för att driva ditt företag på allra bästa sätt. Därför är vi stolta över att kunna underlätta för våra kundföretag så att de kan få mer tid att utveckla sin verksamhet. 2016 och 2018 blev vi nominerade av FAR till Årets Framtidsbyrå.

En resa genom flera generationer

PBAB är ett företag med ett starkt kvalitetstänkande. Företaget grundades 1968. Visionen med företaget var att ha anställda som är specialiserade på allt från redovisning till revision i mindre och medelstora företag och att tjänsterna ska hålla högsta kvalitet.

En grundtanke

En grundtanke är att agera som en förebild åt andra bolag och genom kvalitet, kundvänlighet och kontinuitet så behåller vi nöjda och balanserade kunder och medarbetare.

Om IT-säkerhet, e-signaturer och möten:

IT-säkerhet
”IT-bedrägerier är ett allt större hot mot både små och stora företag samt kan få allvarliga följder för den som utsätts.
Som leverantör till er har vi ett stort ansvar för att se till att du är skyddad när vi hanterar dina affärer hos oss. Vi hjälper dig också gärna med att säkerställa att ditt företag har ett så bra skydd som möjligt mot IT-bedrägerier.”

E-signaturer
”Hos oss kan du använda tillförlitlig e-signering och e-identifiering i din verksamhet. Vi arbetar med så kallade avancerade e-signaturer via bankid.”

Möten
Just nu träffas vi helst via mobilen eller datorn. Vi hanterar våra videomöten via teams och du
får en länk som du kan öppna antingen via webbläsaren eller via app. På så sätt kan vi dela skärm med dig och gå igenom det du behöver råd kring.

Vår byråchef

Vår byråchef är auktoriserad redovisningskonsult och godkänd revisor och har specialiserat sig på små och medelstora företag. Tillsammans med teamet på PBAB har vi skapat en miljö där vi är bollplank till våra kunder i ekonomiska frågor. Vår gemensamma kunskap har gett oss en god grund att stå på inför framtidens utveckling.